Ziraat-Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfının Uygulaması Hakkında

T.C Ziraat Bankası A.Ş. ve T. Halk Bankası A.Ş. Mensupları Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı tarafından, eczacılarımızdan yüksek oranlarda ıskonto istendiği konusunda meslektaşlarımız ve eczacı odalarımız tarafından Birliğimize yapılan bildirimlere istinaden, Vakıf yetkilileri ile görüşmeler yapılmış; eczacılar tarafından Vakfa verilmesi istenen ıskonto oranlarının uygulanabilir olmadığı Vakıf Müdürlüğüne yazılı olarak da iletilmiştir.

Vakıf yetkilileri ile yapılan görüşmelerde, Vakıf tarafından eczacılardan istenen ıskonto artışının, Vakıf Yönetim Kurulu kararına dayalı olarak istendiği, Birliğimiz tarafından gönderilen yazının Vakfın Hukuk Servisi ve ilgili birimlerince değerlendirilmekte olduğu ve yapılacak işlem hakkında önümüzdeki günlerde Birliğimize bilgi verileceği; bu süreçte Vakıf tarafından daha önce 15 Mart olarak bildirilen sözleşme yenileme tarihinin 30 Marta kadar uzatıldığı ve bu aşamada herhangi bir ıskonto artışının başlatılmadığı Birliğimize bildirilmiştir.

Konu hakkındaki gelişmeler ayrıca duyurulacaktır.

Kategori : TEB - Mar 19, 2018