Lütfen Bekleyiniz...

Yardımlaşma Sandığı Kredi Faizlerinin indirilmesi ve Ecza Kooperatifi Aidiyet Kredisi Tahsisi

Üyelerimize kullandırılan kredilerin maliyetini düşürmek amacıyla Sandığımızca kullandırılan kredilerin faiz oranı aylık %1,95 düzeyinden %1,85 düzeyine indirilmiştir.

Ayrıca 40.000,00 TL üst limitle Ecza Kooperatifi Aidiyet Kredisi tahsis edilmiştir. Kredi ödemesi ilgili ecza kooperatifi hesabına gönderilecek olup, diğer kredilerle birlikte kullanılabilecektir.

Kredi talebinde bulunacak üyelerimizin; üyesi oldukları ecza kooperatifinden alacakları en üst baremden aidiyet yazısı, muvafakatname ( ödemenin ecza kooperatifi hesabına gönderileceğine onay) yazısı ile birlikte tamamlayacakları kredi talep formunu ilgili eczacı odasına teslim etmeleri gerekmektedir.

Talep edilen krediler, Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacaktır. Bankaya iletilen kredi kullandırım talimatının süresi, 1 ay olup; 1 ay içinde kullanılmayan krediler iptal edilecektir.

Üyelerimize kullandırılan kredi işlemlerinde hiçbir isim altında masraf alınmayacaktır. Kredi ödeme tablosundaki ödeme tutarlarına göre; kredi gününe bağlı olarak küçük değişiklikler olabilir. Kredi talebinde bulunan üyelerimizin, kendilerine ve kefillerine ait aşağıda bildirilen evrakları bankaya ulaştırmaları halinde 18.02.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere kredi limit ve faiz oranlarını içeren tablomuz ektedir.

Kredi talebinde bulunan borçlu ve kefil üyemizin bankaya teslim etmesi gereken evrakları;

a. Nüfus Cüzdanı, b. İmza Sirküleri, c. Son 2 tam yıl sonu Gelir ve Kurumlar Vergisi Beyannamesi ve bulunulan yılın son dönem Geçici Vergi Beyannamesi. d. Vergi Levhası, e. Banka sorgularında ödenmemiş bir kayıt (çek/senet/haciz/kredi ve kart gecikmesi vb.) varsa ödendi belgeleri. f. Üyesi olunan Eczacı Odası'ndan alınan borçlu ve kefil üyemiz için Oda Kayıt belgesi.

Kredi Ödeme Tablosuna ulaşmak için tıklayınız.

Kategori : TEB - Şub 19, 2019


Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!