Lütfen Bekleyiniz...

SGK Tarafından Yayımlanan Fatura Teslim Süresinin Uzatılmasına İlişkin Duyuru Hakkında

28.07.2021 tarihinde Manavgat ilçemizde başlayan ve daha sonra başka illerimizde de meydana gelen yangınlar nedeniyle afet bölgesi ilan edilen bölgelerde fatura teslim süresinin uzatılmasını Türk Eczacıları Birliği olarak Sosyal Güvenlik Kurumundan talep etmiştik.

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 12.08.2021 tarihinde yayımlanan “Fatura Teslim Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru” aşağıdaki şekildedir.

“Bilindiği üzere 28/07/2021 tarihinde Antalya İlinin Manavgat İlçesinde başlayan daha sonra diğer illerde de yaşanan yangınlar sebebiyle bölgedeki bir kısım yerleşim yerleri ile tarım alanlarının yanması nedeniyle Antalya, Muğla, Mersin, Adana ve Osmaniye'de orman yangınlarından etkilenen alanlar "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edilmiştir.

Bu itibarla söz konusu afet nedeniyle yaşanabilecek aksama ve gecikmelerin herhangi bir mağduriyet oluşturmaması için, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen illerde bulunan Kurumumuz ile sözleşmeli tüm sağlık hizmeti sunucularının Temmuz 2021 dönemine ait fatura/reçete teslim süresi 31/08/2021 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.

Kurum duyurusuna ulaşmak için tıklayınız.

Kategori : TEB - Ağu 16, 2021


Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!