Lütfen Bekleyiniz...

ÖNEMLİDİR TEVZİ İCMAL ONAYLARI HK.

1 Ocak 2019 itibariyle C Grubu ve Yurtdışı reçete onayları aşağıdaki şekilde yapılacaktır . C GRUBU VE YURTDIŞI REÇETELERİ ODAYA ONAYA GETİRİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZ; C Grubu ve Yurtdışı sıralı dağıtım reçetelerini odamıza onaya getirirken aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz olarak getirmeniz onay sırasında olası beklemelerin ve yanlışlıkların önüne geçecektir. İşlemlerin daha hızlı yapılabilmesi için reçetelerinizi ve çıktılarınızı SGK sırasına göre sıralayıp göndermenizi rica ederiz.

MEDULA SİSTEMİNDEN ALINACAK DÖKÜMLER :

  1. E-Reçetelerin manuel çıktısı, manuel olan “Tüm C Grubu ve Yurtdışı” reçeteler ile bu iki reçete türünün reçete arkası medula çıktıları mutlaka alınarak; Farmainbox dan alınan “oda onaylıdır” çıktıları eklenecektir.
  2. C Grubu ve Yurtdışı reçetelerinin meduladan dönem sonlandırılmış şeklinde 2 nüsha “ÖZET DÖKÜM LİSTESİ” çıktı alınarak onaya gelinmelidir.

FARMAINBOXDAN ALINACAK DÖKÜMLER :

  1. C Grubu ve Yurtdışıreçetelerin farmainboxa kayıt yapıldığını gösteren ‘oda onaylıdır’ yazan çıktının alınması gerekmektedir.(Her reçete için ayrı ayrı alınacaktır.)
  2. C Grubu ve Yurtdışınaait tüm reçete gruplarının ayrı ayrı dönem sonlandırmalarının yapılarak, icmal listelerinden 2’şer adet çıktı alınarak odaya getirilecektir.

NOT: C Grubu ve Yurtdışına ait icmal onayının Odamızda oluşabilecek yoğunluk düşünülerek ayın ilk 10 günü icmal onayı yapılacaktır.

Bilgilerinize Sunar, İyi Çalışmalar Dileriz.

SGK kapsamındaki kişilerin TEB üyesi eczanelerden ilaç teminine ilişkin protokolün ilgili hükümlerine Eczacılarımızın dikkat etmesi rica olunur. ilgili yazı için TIKLAYINIZ

TEVZİ SİSTEMİ DÖNEM SONLANDIRMA İŞLEMİNİN İPTAL EDİLMESİ DİLEKÇESİ için TIKLAYINIZ

Kategori : ODA - Şub 01, 2019


Yorumlar

Yorum yapmak için lütfen giriş yapın!